کمپ ترک اعتیاد ازگل
کنترل افکار منفی پس از ترخیص از کمپ ترک اعتیاد
  1. کمپ ترک اعتیاد ازگل
  2. /
  3. مقالات
  4. /
  5. آموزشی
  6. /
  7. کنترل افکار منفی پس…
مشاوره-درمانی-دردهای-ترک-اعتیاد
کنترل افکار منفی پس از ترخیص از کمپ ترک اعتیاد

کنترل افکار منفی ترک اعتیاد پس از ترخیص از کمپ ترک اعتیاد و کارکرد ۱۲ قدم ، در قدم سوم ما تصمیم می گیریم تا اراده و زندگی مان را به مراقبت خداوند به آن گونه که او را درک می کنیم بسپاریم. اکثر ما در اوایل بهبودی این تصمیم را برای اولین بار می گیریم، اما اشتیاق ما برای کنترل کردن از راه های مختلف بروز می کند.

این تصمیمی نیست که ما فقط یک بار بگیریم هر بار که آن را تکرار کنیم مقاومت مان کمتر، تعهدمان عمیق تر و توانایی رها کردنمان بیشتر می شود. بعضی آن را پیشرفت در فرایند تسلیم شدن ، می نامند. ما کنترل را به دست می گیریم و باز آن را رها می کنیم ، و هر بار درمی یابیم که می توانیم یک کم بیشتر رها کنیم.

و یا چیزی را که دفعه قبل کنترلش را به دست گرفتیم این بار می توانیم برای همیشه رهایش سازیم. دفعه بعد که این موارد را بررسی می کنیم ، درمی یابیم که هنوز به بعضی چیزها چسبیده ایم و به خود می گوییم این قسمت از زندگی را می توانم ، بسپارم اما رسیدگی به آن قسمت دیگر وظیفه من است.

کنترل افکار منفی ترک اعتیاد پس از ترخیص از کمپ ترک اعتیاد

دست یافتن به یک مرز مشخص بین مسئولیت شخصی با کنترل خودسرانه می تواند چالش برانگیز باشد. در جلسه کارکرد قدم در مرکز ترک اعتیاد ، یکی از اعضا می گفت که تصمیم واقعی برای من تسلیم شدن در برابر این واقعیت است که باید تا آخر عمر تسلیم باشم. این مسئله برای هر یک از ما متفاوت است، برای اکثرمان پاسخ این مسئله در طول مدت پاکی تغییر می کند. در جسم خود گنجیدن و احساس راحتی کردن در آن، ورای رویاهای ما است.

ما اغلب احساس می کنیم که خیلی چاق هستیم یا خیلی لاغر، خیلی بلند هستیم یا خیلی کوتاه، خیلی پیر هستیم یا خیلی جوان. بعضی از ما فکر می کنیم که در بد زمان و مکان یا با جنسیت و فرهنگی اشتباهی به دنیا آمده ایم. ممکن است به سختی کسی را که در آینه یا در عکس ها می بینیم، بشناسیم و به خود بگوییم این شخص من نیستم.

زمانی که از درون احساس ناخوشایندی، داریم در بیرون از خود به دنبال دلیلش می گردیم. احساس انزوا به انواع مختلف خود را نشان می دهد ممکن است خیلی ساده در جسم و پوست خود احساس ناراحتی کنیم ما همه این موارد را به همراه خود به بهبودی می آوریم اما ممکن است مدتی طول بکشد تا به اهمیت آن پی ببریم.

12 قدم تا ترک اعتیاد

کنترل افکار منفی ترک اعتیاد و آموزش های 12 قدم در کمپ ترک اعتیاد

همچنین وسواس درباره وزن ، می تواند ما را به سوی اعمال کنترل بر خود سوق دهد ، مثلا خود را از خوردن منع می کنیم، از روی اجبار و افراط ورزش کنیم و خود را تنبیه کنیم تا مجبور شویم به اندام خود رسیدگی کنیم و خوش هیکل شویم.

جایگزین کردن ممکن است وسیله خوبی برای دوری از مواد مخدر اصلی مان ، یا تغییر در رفتاری مخرب باشد. اما مشکلات خاص خود را دارد. اغلب پس از اینکه در کمپ ترک اعتیاد پاک می شویم، الگوهای رفتاری از روی وسوسه و اجبار در ما پدیدار می شوند. بعضی از ما درمی یابیم که رابطه مان با غذا بسیار پیچیده است.

ما هرگز نمی دانستیم که چطور مناسب و به موقع غذا بخوریم ، رک و پوست کنده بگوییم که در دوران مصرف چیزهای خیلی مهم تری از غذا خوردن وجود داشت. ما نامنظم غذا می خوردیم، آت آشغال می خوردیم، یا اصلا هیچ چیز نمی خوردیم. ما به گرسنگی، حالت تهوع یا خوردن در حد امکان و در هر زمان ممکن، عادت کرده بودیم.

جلسات درمانی کنترل افکار منفی ترک اعتیاد

خیلی از ما در جلسات کمپ ترک اعتیاد درباره اینکه وقتی تازه پاک شده بودیم پوست و استخوانی بیش نبودیم، مشارکت می کنیم. اما خیلی کمتر در این مورد صحبت می کنیم که وقتی جسممان شروع به التیام و اضافه کردن وزن نمود، چه واکنشی از خود نشان دادیم. بعضی از ما می بینیم که وقتی افزایش وزن در ما شروع شد، دیگر توقفی وجود ندارد.

ممکن است به شوخی بگوییم قاشق را زمین می گذارم و چنگال را برمی دارم اما این مسئله همیشه خنده دار نیست. ما ممکن است به علت اضافه وزن عمیقا احساس خجالت و وحشت بکنیم. بعضی از ما حتی به عنوان راه حل ممکن است مصرف مجدد را در نظر بگیرند. ما ممکن است پاک بمانیم اما ببینیم که رفتارهای اجباری مانند خوردن در حد ناخوشی، استفراغ، غذا نخوردن، سو مصرف ملین ها و رژیم های افراطی نیز مشکلات و درگیری های خاص خود را دارند.

چگونه افکار منفی را در زمان ترخیص از کمچ ترک اعتیاد کنترل کنیم؟

جزوه خویشتن پذیری به ما هشدار می دهد که گاه گرفتار خیال بافی های سوزناکی می شویم و آرزو می کنیم که ای کاش می شد، این طور نباشیم و آن طور طوری باشیم که دلمان می خواهد، ما اغلب به گونه ای عمل می کنیم که انگار این موضوع فقط در مورد چیزهایی که نمی بینیم صدق می کند، به این معنی که ما می دانیم که از نقص های شخصیتی رها شدن فقط از طریق پذیرش خود به همان گونه که هستیم، و تمایل به این که اجازه دهیم نیرویی برتر از خودمان آن را برطرف سازد، امکان پذیر است.

اما وقتی نوبت به عیب های جسمانی می رسد، بیشتر سعی می کنیم که از طریق سعی در کنترل یا تنبیه خود با آن روبه رو شویم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *